Zurich Insurance та Marsh McLennan запропонували схему державно-приватного партнерства у сфері кіберстрахування

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Швейцарська страхова група Zurich Insurance та міжнародний страховий брокер Marsh McLennan звернулися із спільною заявою про необхідність державно-приватного партнерства у разі виникнення кібер-інцидентів.

Як повідомляє інтернет ресурсу УкрСтрахування, Zurich Insurance та Marsh McLennan представили спільний документ «Закриття розриву в захисті від кіберрисків», в якому йдеться про інноваційні рішення для закриття розриву між ризиком та страхуванням.

Пропонується створити загальну структуру для обміну даними, більш тісної співпраці та інновацій між страховою галуззю та державним сектором. Запропонований захист включатиме не лише ризики атак програм-вимагачів та загроз з боку зловмисників, а й глобальних збоїв у роботі IT та інших все більш пов’язаних інцидентів.

«Підвищення кіберстійкості має життєво важливе значення для усунення цієї пробілу в захисті. Досягнення цього потребує міцних державно-приватних партнерств для розробки всеосяжних стратегій, які забезпечать наше цифрове майбутнє», – заявив Маріо Греко, генеральний директор Zurich Insurance.

Коментарі