Збитки скандинавської Tryg від природних катастроф стали рекордними за 15 років

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Скандинавська страхова компанія Tryg повідомила, що в третьому кварталі 2023 сукупний преміальний дохід збільшився на 4,4%, а чистий результат склав 1,5 млрд датських крон.

У прес-релізі компанії вказується, що на результат Tryg у третьому кварталі вплинули події природного катастрофічного характеру вартістю 600 млн датських крон. Збитки від природних катастроф у звітному періоді побили 15-річний рекорд компанії з цього виду збитків.

«Шторм Ганс, а також численні зливи та постійні зливи в деяких частинах регіону викликали хаос у Скандинавії, тоді як екстремальні погодні явища в Європі вражають скандинавських мандрівників», – йдеться у прес-релізі.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що попри збитки від природних катастроф основні фінансові показники Tryg зберігають стійкість.

Нагадаємо, скандинавська страхова компанія Tryg оголосила про структурні зміни регіонального бізнесу в Норвегії та Данії, а також зміни у шведському підрозділі. Ці зміни продиктовані «підвищенням конкурентоспроможності та стійкості компанії як у короткостроковій, так і в довгостроковій перспективі».

Коментарі