Застрахована шкода від урагану Хелен досягне $17,5 млрд, збитки без покриття становитимуть $30 млрд

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Компанія моделювання ризиків катастроф оновила прогнозну оцінку застрахованої шкоди внаслідок атлантичного урагану Хелен, збільшивши її до $10,5 млрд – $17,5 млрд.

Згідно з коментарем CoreLogic, зміна прогнозної оцінки відбулася через включення до загального застрахованого збитку збитків, що покриваються Національною програмою страхування від повеней (NFIP).

За даними CoreLogic, застраховані збитки від повеней від NFIP та приватного страхування житлової та комерційної нерухомості оцінюються в $6-11 млрд, включаючи збитки через штормові нагони та внутрішні повені. Збитки внаслідок сильного вітру оцінюються у $4,5-6,5 млрд.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту CoreLogic відомо, що обсяг незастрахованих втрат оцінюється в $30 млрд, загальні економічні збитки становлять від $30,5 млрд до $47,5 млрд.

Раніше компанія моделювання ризиків катастроф CoreLogic прогнозувала, що збитки страхової галузі внаслідок атлантичного урагану четвертої категорії Хелен досягнуть $5 млрд. Нижня прогнозна оцінка застрахованих збитків, згідно з CoreLogic, становитиме $3 млрд.

Коментарі