За півріччя ринок страхування життя США отримав прибуток у розмірі $14,1 млрд

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародне рейтингове агентство AM Best випустило звіт, присвячений ринку страхування життя у США «Перший погляд: фінансові результати страхування життя/ануїтетів у США за шість місяців 2024 року».

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту AM Best відомо, що чистий прибуток сектора страхування життя та ануїтетів (L/A) за підсумками першого півріччя зріс на 7,1% до $14,1 млрд.

Приріст чистого прибутку сектора обумовлений скороченням на 80% чистих збитків від капіталу, а також зростанням преміального та інвестиційного доходу.

«Загальний прибуток галузі L/A збільшився на 7,7% з першої половини 2023 року до $578,3 млрд, оскільки премії та ануїтети збільшилися на 10,6%, а чистий інвестиційний дохід зріс на 10%. Загальні витрати галузі збільшились майже на 10%.

Нагадаємо, попередні підсумки першого кварталу 2024 року свідчать про зниження на 80% обсягу чистого прибутку страховиків життя із США.

Згідно зі звітом міжнародного рейтингового агентства AM Best “Перший погляд: фінансові результати зі страхування життя/ануїтету в США за три місяці 2024 року”, загальний дохід страховиків життя США збільшився на 16%. Приросту загального доходу сприяло збільшення преміального доходу на 21%, інших доходів на 44% та інвестиційних доходів на 8%.

Коментарі