З початку кварталу збитки від природних катастроф для Intact досягли $1,1 млрд, що значно вище за прогнози

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Канадська страхова компанія Intact опублікувала звіт про збитки від природних катастроф з початку третього кварталу, назвавши найбільшими подіями зливи в Південному Онтаріо, лісові пожежі в Джаспері, град у Калгарі та повінь у Квебеку.

Згідно зі звітом Intact, загальні збитки від цих подій становлять близько $1,1 млрд до вирахування податків та за вирахуванням перестрахування. Цей обсяг значно перевищує прогнозні очікування страхової компанії на третій квартал.

«Наша компанія продовжує демонструвати операційну та фінансову стійкість перед цими надзвичайно суворими погодними явищами, з сильними базовими показниками, надійним балансом та середнім операційним ROE. Ми очікуємо, що ці екстремальні погодні явища посилять тиск на поточні ринкові умови», – прокоментував Чарльз Бриндамур, генеральний директор Intact Financial.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що половина всіх житлових будинків у канадському туристичному місті Джаспер згоріли внаслідок лісової пожежі, яка поставила під загрозу життя місцевих жителів, численних туристів та ландшафт національного парку Jasper National Park.

Коментарі