Японський фінансовий регулятор FSA перевірить причетність страховиків до картельної змови

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Найбільші страховики Японії – Tokio Marine&Nichido Fire, Sompo Japan, Mitsui та Aioi Nissay Dowa – під час внутрішнього аудиту виявили факти порушення правил ведення бізнесу щодо понад 100 корпоративних клієнтів.

Як повідомляє ділове видання Nikkei, в результаті проведених внутрішніх перевірок було виявлено факти попередньої змови щодо преміальних платежів.

Також повідомляється, що страховики повинні до кінця цього тижня подати свої висновки Агентству фінансових послуг (FSA).

Страховики можуть зіткнутися із регуляторними санкціями з боку Агентства фінансових послуг Японії (FSA), якщо буде встановлено, що страховики порушили галузеві правила, спрямовані на забезпечення справедливості та захист інтересів клієнтів.

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв, що група інспекторів з Агентства фінансових послуг Японії (FCA) проводить обшуки в офісах однієї з найбільших страхових груп Sompo Japan в рамках розслідування шахрайських дій при оформленні страхових виплат клієнтам автодилера Bigmotor.

Коментарі