Виплата СГ «ТАС» за пошкоджену в ДТП вантажівку склала майже чверть мільйона гривень

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страховая группа ТАС логотип
Страховий випадок на суму майже в чверть мільйона гривень днями врегулювала Страхова група «ТАС» за договором «Правильне КАСКО».

Дорожньо-транспортна пригода, в якій було пошкоджено застрахований компанією сідловий тягач MAN TGX, сталася на Одещині. Водій MAN  на трасі знехтував необхідністю дотримання безпечної дистанції між учасниками дорожнього руху, внаслідок чого «наздогнав» іншу вантажівку, що їхала перед ним, – Scania.  В результаті зіткнення обидва автомобілі зазнали пошкоджень. Так, у Scania було розбито задній бампер, а ось пошкодження MAN виявилися суттєвішими: капот, передній бампер, розбиті лобове скло, а також одна з блок-фар.

Страхова група «ТАС», де MAN TGX застраховано за договором «Правильне КАСКО», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та оперативно врегулювала, виплативши власникові вантажівки відповідне страхове відшкодування – в сумі 247786 грн.

Нагадаємо, договір «Правильне КАСКО» було розроблено фахівцями Страхової групи «ТАС» з урахуванням актуальних потреб автовласників та відповідно до їх запитів. Серед переваг цього страхового продукту варто відзначити покриття максимального переліку страхових ризиків, які за бажанням страхувальника можна вільно комбінувати, розширені можливості в частині виплат без надання довідок компетентних органів, широку територію дії договору, відшкодування страховиком витрат автовласника на порятунок авто, евакуатор тощо. Страхові виплати за договором «Правильне КАСКО» здійснюються в строк до 15 робочих днів за всіма випадками, окрім знищення чи викрадення авто, за якими виплата проводиться впродовж 25 робочих днів.

Коментарі