Вперше за 40 років регулятор оприлюднив відомості про проблемну страхову компанію на ринку таксі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страховий регулятор штату Нью-Йорк вперше оприлюднив дані про фінансове становище компанії ATIC (American Transit Insurance Co), найбільшої на ринку страхування таксі.

У звіті Департаменту фінансових послуг (DFS) подано перелік порушень у бухгалтерському обліку, відрахування до резервів та виплат страховика. Зокрема, страховик мав недостатні резерви та не виконував норматив платоспроможності протягом тривалого періоду.

Згідно з інформацією Bloomberg, проблеми із платоспроможністю страховика існують давно, але публікуються регулятором «вперше за 40 років».

Відповідно до звіту DFS, регулюючі органи доклали значних зусиль для вирішення фінансових проблем ATIC, включаючи подання численних клопотань про ліквідацію компанії, починаючи з 1979 року.

У самій компанії заявили, що ATIC працює над вирішенням «давньої проблеми встановленої законом платоспроможності на тлі розгулу шахрайства та зростаючих витрат». Компанія заявила, що шукає рішення, яке «не вплине на надмірний несприятливий вплив на ширший ринок».

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що страхова компанія з Нью-Йорка American Transit Insurance Co (ATIC) повідомила про збиток у розмірі $700 млн, отриманий у другому кварталі 2024 року.

Коментарі