Влада Сінгапуру проти покупки групою Allianz контрольного пакета місцевого страховика

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Влада Сінгапуру відхилила заявку страхової групи Allianz на купівлю контрольного пакету місцевої страхової компанії Income, пояснивши це інтересами громадськості.

За словами прем’єр-міністра Сінгапуру, «занепокоєння викликають структура та умови цієї угоди, особливо в контексті гарантій, які Income дала уряду при акціонуванні в 2022 році». «Проте ми відкриті для будь-яких нових угод, які Income може побажати укласти, будь то з Allianz або будь-якими іншими партнерами, за умови, що виявлені проблеми будуть повністю усунуті», – сказав він.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що страхова група Allianz через свою дочірню компанію Allianz Europe BV оголосила про купівлю контрольного пакету акцій провідної сінгапурської страхової компанії Income Insurance.

Угода передбачала перехід у власність Allianz не менше 51% акцій сінгапурського страховика за умови схвалення регулюючих органів. «Allianz має намір запропонувати 40,58 сінгапурських доларів за акцію на загальну суму угоди близько 2,2 млрд сінгапурських доларів (1,5 млрд євро) за 51% акцій Income Insurance», – йдеться в прес-релізі Allianz.

Коментарі