Витрати через природні катастрофи знизили прибуток канадської Intact

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Фінансова корпорація з Канади Intact Financial опублікувала фінансові результати за третій квартал, повідомивши про чистий прибуток у розмірі CA$163 млн. Цей результат на 57% нижчий за аналогічний показник за третій квартал 2022 року.

Чистий операційний прибуток CA$370 млн, що припадає на власників звичайних акцій, знизився на 24% через збитки за ризиком природних катастроф на $373 млн. У Групі зазначають, що більш високий преміальний дохід не компенсував витрати через природні катастрофи.

Інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо, що сукупний преміальний дохід Intact у третьому кварталі збільшився на 6% до CA$5,9 млрд.

«У нас великий досвід успішного подолання волатильності внаслідок катастрофічних збитків. Третій квартал не став винятком: ми досягли операційної рентабельності капіталу на рівні 12,2%, а наш баланс залишався сильним», – прокоментував Чарльз Бріндамур, головний виконавчий директор.

Раніше повідомлялося, що Intact Financial Corporation та її дочірня компанія RSA оголосили про виконання всіх умов, пов’язаних із придбанням страхової компанії Direct Line Insurance Group. Угода вартістю 520 млн. фунтів стерлінгів завершена 26 жовтня цього року.

Коментарі