Виконання кліматичних цілей потребує спільних зусиль: генеральний директор Generali

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Під час роботи Всесвітнього економічного форуму у Давосі провідні страхові компанії світу спільно з ООН підписали протокол встановлення цільових показників для переходу до економіки з нульовими викидами СО2.

Серед підписантів була провідна страхова група Італії Generali, яка також є членом Net-Zero Insurance Alliance (NZIA). Учасники Альянсу до 31 липня 2023 року мають розкрити свої початкові цілі.

Коментуючи підписання протоколу, генеральний директор Generali Філіп Донне сказав: «Жодна компанія не може подолати кліматичну кризу сама. Це мають бути глобальні зусилля, і наш сектор, стовп кожної успішної економіки, має відіграти ключову роль. Сьогоднішня віха — це чітке зобов’язання страховиків та перестраховиків у всьому світі, оскільки ми переходимо від прагнення чіткої постановки цілей».

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що група екологічних неурядових організацій Insure Our Future розкритикувала ініціативу глобальних страховиків, назвавши їх кліматичні цілі «корпоративним грінвошингом та фіговим листком»

Коментарі