Велика Британія посилить перевірку страхового покриття для російських морських перевізників

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міністерство закордонних справ Великої Британії опублікувало розширений санкційний перелік морських перевізників російської нафти, чисельність яких зросла до 43 танкерів та газовозів.

Згідно з заявою, опублікованою на веб-сайті міністерства, «тіньовий флот прагне підірвати санкції і є явною і реальною небезпекою. Екологічні ризики, такі як розливи нафти на наших берегах внаслідок його кричущого порушення основних стандартів безпеки, а також ризики безпеки світової торгівлі — джерела життєвої сили економічного зростання».

Інтернет ресурсу УкрСтрахування також відомо, що, окрім розширення переліку підсанкційних російських танкерів, уряд Великої Британії проводитиме перевірку справжності страхового покриття під час проходження через Ла-Манш.

«Міністерство транспорту спільно з Об’єднаним центром морської безпеки (JMSC) та Агентством морської та берегової охорони (MCA) проводитиме перевірку суден тіньового флоту з підозрами у сумнівній страховці, вимагаючи надати докладну інформацію про їхній страховий статус під час проходження через Ла-Манш», – йдеться у повідомленні.

Коментарі