В офісі Sompo Japan та торговому центрі Bigmotor проводяться обшуки у справі про шахрайство в автострахуванні

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Група інспекторів з Агентства фінансових послуг Японії (FCA) проводить обшуки в офісах однієї з найбільших страхових груп Sompo Japan у рамках розслідування шахрайських дій під час оформлення страхових виплат клієнтам автодилера Bigmotor.

Одночасно проводяться обшуки і в торговому центрі Bigmotor, де розташовані страхові агенції Sompo. Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з повідомлення Kyodo News.

Японське інформаційне агентство Kyodo News також повідомило, що фінансові регулятори планують допитати Кенго Сакуради, генерального директора Sompo Holdings, материнської компанії страховика, щоб оцінити практику корпоративного управління та реакцію компанії після виявлення скандалу.

«Ми щиро відреагуємо на перевірку FSA і постараємося відшкодувати збитки клієнтам», – заявила у відповідь компанія Sompo Japan.

Нагадаємо, Sompo Japan Insurance підтримувала співпрацю з автомобільним дилером Bigmotor, незважаючи на інформацію про можливі порушення при оформленні страхових претензій.

Як повідомило японське ділове видання Nippon, голова Sompo Japan Insurance Гіїчі Сіракава виступав за відновлення ділових відносин з Bigmotor, попри пропозицію інших керівників страховика провести внутрішнє розслідування щодо можливих порушень щодо страхових претензій.

Коментарі