Ураган Мілтон завдав шкоду застрахованому майну на суму до $28 млрд: CoreLogic

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Компанія моделювання ризиків катастроф CoreLogic представила свою прогнозну оцінку застрахованих збитків внаслідок атлантичного урагану Мілтон.

Згідно зі звітом, очікуваний обсяг збитків, які будуть покриті страхуванням, становитиме від $17 млрд до $28 млрд. Загальні економічні збитки, включаючи незастраховане майно, становитимуть від $21 млрд до $34 млрд.

Збитки від сильного вітру, згідно з CoreLogic, становитимуть більшу частину всього застрахованого збитку і очікуються від $13 млрд до $22 млрд.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування також відомо, що прогнозний обсяг включає збитки майну та перерви у роботі житлової, комерційної та промислової власності, спричиненої як штормовим нагоном, так і внутрішньою повінню. Оцінка втрат CoreLogic не включає шкоду майну на морі або збиток від пов’язаного з ним спалаху торнадо.

Раніше компанія CoreLogic повідомила, що збитки страхової галузі внаслідок атлантичного урагану четвертої категорії Хелен досягнуть $5 млрд. Нижня прогнозна оцінка застрахованих збитків, згідно з CoreLogic, становитиме $3 млрд.

Коментарі