Ураган Гіларі коштуватиме страховикам $600 млн збитків: KCC

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Застраховані збитки від тихоокеанського урагану Гіларі становитимуть близько $600 млн, вважають аналітики компанії моделювання ризиків катастроф Karen Clark&Company (KCC). Прогнозна оцінка ґрунтується на даних про еталонну модель ураганів у США.

При розрахунку вартості збитків враховувалися застраховані приватним чином збитки житлової, комерційної та промислової власності, а також автомобілям, крім збитків від втрати човнів, морської власності або втрат у рамках Національної програми страхування ризику повеней NFIP.

«Інтенсивність шторму ненадовго досягла 4-ї категорії, перш ніж він вступив у взаємодію із прохолодною водою та сухим, стабільним повітрям, що призвело до зниження його інтенсивності, перейшовши в тропічний шторм перед виходом на берег», – йдеться у звіті KCC.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що вихід урагану на узбережжя в районі Каліфорнії сталося 20 серпня. Через зливи сталися зсуви, сильний шквалистий вітер пошкодив лінії електропередач, залишивши без електропостачання десятки тисяч жителів Каліфорнії.

Коментарі