У Японії готуються до підвищення базової ставки за договорами автострахування

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Ставки за договорами автострахування в Японії планується підвищити з огляду на інфляцію претензій та збільшення кількості дорожніх аварій.

Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з повідомлення The Japan News.

Страхова рейтингова організація Японії Giroj (General Insurance Rating Organization of Japan) пропонує підвищити базові ставки автострахування в середньому на 5,7%, починаючи з 2026 року.

У повідомленні йдеться, що GIROJ проводить щорічний огляд референтних ставок на основі даних про страхові виплати та з урахуванням інших відповідних факторів. Незабаром вона представить фінансовому регулятору (Агентству з фінансових послуг) заплановане підвищення ставок, яке відповідає тенденціям більш високих виплат.

Нагадаємо, проблема зі збільшенням вартості автострахування є надзвичайно важливою для британських страховиків. Британська лейбористська партія запропонувала обмежити зростання цін у секторі автострахування через регуляторні обмеження, чим викликала шквал критики з боку страхової галузі. Однак фінансовий регулятор FCA спростував свою участь в обмеженні цін на автострахування, але серед страховиків виникли побоювання щодо дій майбутнього уряду.

Коментарі