У Tokio Marine заявили, що відносно легко можуть укласти угоду M&A на $10 млрд

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна холдингова страхова компанія Tokio Marine має в своєму розпорядженні достатні кошти, щоб зробити нове закордонне придбання на суму до $10 млрд.

За словами керівника міжнародного бізнесу компанії, Tokio Marine націлена на перспективні ринки в Азії, Європі, Північній Америці та Австралії. «Те, що ми могли б зробити відносно легко, буде в межах $10 млрд», – сказав в інтерв’ю агентству Reuters Кріс Вільямс, керівник міжнародного бізнесу Tokio Marine.

Він також уточнив, що компанія була «дуже терплячою» у пошуку вигідних угод. «Ми відстежуємо всі публічні компанії по всьому світу», – сказав він. «Наша стратегія, коли ми дивимося на ці підприємства, полягає в тому, щоб сказати, який пройдений шлях, які результати за певний період часу».

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що італійська страхова група Generali вивчає можливості для майбутніх стратегічних придбань на ринку страхування, інвестицій та управління активами. У списку потенційних кандидатів на поглинання страхової групи Generali – кілька компаній, включаючи Aviva, UNIQA, NN Group, а також Aegon, Ageas, Baloise Holding, Ergo Group, Mapfre та Vienna Insurance Group.

Коментарі