У Шрі-Ланці зберігається найнижчий рівень проникнення страхування

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Рівень проникнення страхування у Шрі-Ланці залишається одним із найнижчих в Азії, при цьому на страховому ринку країни найчастіше мають попит прості страхові продукти. Такий висновок зробили автори нового звіту аналітичного рейтингового агентства Fitch Ratings.

Згідно з звітом, більше половини преміального доходу non-life страховиків Шрі-Ланки посідає автострахування, але розвиток економічної діяльності створює умови для розширення в секторі страхування вогневих ризиків, відповідальності перед третіми особами, майнових ризиків.

Інтернет ресурсу УкрСтрхування зі звіту Fitch Ratings також відомо, що у Шрі-Ланці набирає популярності страхування життя та здоров’я. На думку авторів звіту, вищі темпи зростання страхового ринку стримуються регуляторними нормами.

Так, державний регулятор Шрі-Ланки «приписує обов’язковий поділ компаній зі страхування життя та страхування, не пов’язаного зі страхуванням життя, та для всіх страховиків лістинг на місцевій фондовій біржі для підвищення прозорості, за винятком тих, чиї материнські компанії котируються на визнаній фондовій біржі» .

Коментарі