У Південній Кореї традиційні страховики протестують проти технологічних компаній

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Після рішення фінансового регулятора Південної Кореї, що дозволяє великим технологічним компаніям створювати онлайн-платформи порівняння страхових послуг, традиційні страховики вийшли на протест.

Як стало відомо інтернет-ресурсу УкрСтрахування, представники Корейської асоціації страхових агенцій провели мітинг перед офісом президента з вимогою обмежити розширення онлайн-платформ у сфері страхування. Представники традиційних страхових компаній побоюються посилення конкуренції, зростання цін на страхові продукти та звільнення тисяч страхових агентів.

У страховій асоціації вважають, що впровадження таких платформ залишить без роботи близько 450 тисяч продавців страхових продуктів, «підсилить конфлікт між існуючими каналами продажу страхових послуг та викличе масове безробіття».

“Фінансові органи не отримали думки зацікавлених сторін і дозволяють компаніям онлайн-платформ вести бізнес агентів з продажу страхових послуг на тих же підставах, що і існуючі агенти”, – йдеться в повідомленні асоціації.

Коментарі