У першому півріччі сукупні премії китайських страховиків зросли на 12,5%

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Національне управління фінансового регулювання Китаю (NAFR) провело публічну презентацію результатів фінансового сектору країни за перші 6 місяців з початку року.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що сукупний преміальний прибуток страхової галузі Китаю збільшився на 12,5% до 3,2 трлн юанів ($438 млрд).

Середній коефіцієнт сукупної платоспроможності 186 страховиків становить 188%, середній коефіцієнт базової платоспроможності зафіксовано лише на рівні 122,7%.

Згідно зі звітом NAFR, у компаній зі страхування майна середній коефіцієнт сукупної платоспроможності становив 224,6%, у компаній зі страхування життя – 178,7%, у перестрахувальних компаній – 275,2%. NAFR також оголосило про плани посилити регулювання та стимулювати якісний розвиток страхової галузі.

Нагадаємо, за даними Національного управління фінансового регулювання (NAFR), сукупний обсяг активів страхового сектору Китаю на кінець другого кварталу становив 29,2 трлн юанів ($4,06 трлн). Порівняно з аналогічним періодом минулого року приріст становив 7,6%.

Коментарі