СГ «ТАС» запускає новий проект «Захисти себе та Україну»

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страховая группа ТАС логотип
Зараз майже всі бізнеси та звичайні люди намагаються допомагати ЗСУ – жертвують гроші в благодійні фонди або напряму. Ця підтримка дає змогу купляти для українського війська медикаменти, тепловізори, автомобілі, байрактари і навіть супутники. Це рятує життя та наближає нашу перемогу. Але з кожним місяцем війни потік коштів на підтримку армії зменшується. Напевно, є велика частина людей, які не проти допомогти, але не знають, як це зробити, не вірять постам в ФБ або в них просто не питали.

Раніше ми про це не дуже говорили, але СГ «ТАС» від початку війни бере участь в різних проектах, направлених на забезпечення та допомогу армії. За цей час реалізовано більше 100 маленьких та великих проектів на суму понад  3 млн грн – це тепловізори, бронежилети і багато всього іншого.

Але найбільше проектів реалізовано саме в медичному забезпеченні – там, де це найбільш необхідно. Але, на жаль, потреби в медичному забезпеченні значно і значно більші.  Тому ми вважаємо, що настав час об’єднати наші зусилля і зробити максимум для наближення нашої перемоги.

Основна ідея проекту «Захисти себе та Україну»: клієнт, який вирішив допомогти ЗСУ, отримає захист для себе, а також  допоможе захистити життя та здоров’я наших воїнів.

При цьому клієнт самостійно вибирає, на яку суму готовий допомогти. Крім того, чим більша сума допомоги – тим більший захист отримує сам клієнт.

Як це працює:

  • клієнт обирає суму платежу (від 200 до 1 000 грн) та отримає на власний захист від 50 000 до 250 000 грн (чим більший платіж, тим більша сума захисту).
  • 100 грн від суми платежу йде на забезпечення захисту клієнта,
  • решта спрямовується на захист життя та здоров’я наших воїнів!

Власне тому продукт і називається «Захисти себе та Україну».

Для прикладу: при платежі в 200 грн на потреби ЗСУ буде спрямовано 100 грн, при платежі в 300 грн – на допомогу армії піде вже 200 грн, при платежі  400 грн – відповідно 300 грн  тощо. І найбільший внесок на фінансування армії в розмірі 900 грн з одного полісу передбачає укладення договору, страховий платіж за яким  становить 1000 грн.

На що ми будемо збирати гроші? Як виходить з назви продукту “Захисти себе і Україну” – на захист наших захисників: на медикаменти та інше медичне обладнання:

– перев’язувальні матеріали;

– кровоспинні турнікети;

– знеболювальні препарати + антибіотики;

– укомплектовані аптечки першої допомоги;

– медичний інструментарій для польових госпіталів тощо.

Звіти про витрачені кошти СГ «ТАС» щомісяця оприлюднюватиме на офіційному сайті компанії.

Ми переконані: в нас з вами все вийде!

Долучайтесь до нашої ініціативи – наближаймо Перемогу разом!

Слава Україні!

Коментарі