Страхування житла в Каліфорнії від Allstate стане дорожчим приблизно на третину

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Північноамериканська страхова компанія Allstate має намір підвищити ставки страхування житла у Каліфорнії у середньому на 34,1%. Таке різке підвищення страхових ставок є найбільшим на ринку страхування P&C, оскільки штат стикається з кризою страхування майнових ризиків.

Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з повідомлення Bloomberg.

У Allstate вважають, що зростання вартості житла та ремонту у поєднанні з більш частими подіями природного катастрофічного характеру змушують страхову компанію підвищувати страхові ставки, щоб повністю покривати застраховані збитки.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що підвищення ставок торкнеться приблизно 350 тисяч клієнтів Allstate у штаті Каліфорнія. Нові правила почнуть діяти з листопада цього року. “Деякі клієнти зіткнуться зі зростанням премій до 650%, тоді як інші можуть побачити зниження ставок на 57%”, – повідомляє Bloomberg.

Нагадаємо, одна з найбільших у США компаній страхування майнових ризиків State Farm General Insurance відмовилася продовжувати поліси страхування для 30 тисяч домовласників із Каліфорнії.

Коментарі