Страхування здоров’я та ризику нещасного випадку у Гонконгу зростає на 7,4% на рік

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Сектор персонального страхування здоров’я та ризику нещасного випадку (PA&H) у Гонконгу щороку зростатиме в середньому на 7,4% за показником преміального доходу. Такий прогноз зробили аналітики GlobalData у звіті, присвяченому перспективам страхування PA&H Гонконгу.

Повідомляється, що валові премії у 2024 році зростуть з 21,4 млрд гонконгських доларів ($2,7 млрд) у 2024 році до 28,5 млрд гонконгських доларів ($3,6 млрд) у 2028 році.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту GlobalData відомо, що зростання преміального доходу зумовлене підвищеною увагою до питань здоров’я після пандемії COVID-19 та відновленням туристичної діяльності з лютого 2023 року після ослаблення тривалих обмежень, пов’язаних із пандемією.

Автори звіту також називають інші причини розширення сектору PA&H, зокрема, підвищенням обізнаності про здоров’я, демографічними зрушеннями та зростанням вартості страхових премій. Традиційно, важливу роль у пожвавленні страхового ринку відіграють відвідувачі з материкового Китаю, яких приваблює Гонконг через його передове медичне обслуговування, медичні установи та короткі періоди очікування.

Коментарі