Страхування воєнних ризиків UNITY розширено на основні експортні вантажі України

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародний перестраховий брокер Marsh McLennan оголосив про розширення покриття у рамках програми страхування воєнних ризиків UNITY, створеної українським Урядом спільно з Marsh McLennan та пулом страхових компаній на чолі з Ascot.

Нова розширена програма страхування воєнних ризиків включає не лише перевезення українського зерна, а й усіх інших невійськових вантажів.

До переліку страхового покриття UNITY включено провідні експортні вантажі України, такі як залізна руда, сталь, електрообладнання та кормова продукція для тваринництва. Розширення страхового покриття дозволить підтримати експорт України та стимулювати економіку в умовах війни.

«Ми раді розширити це державно-приватне партнерство із урядом України. Це надасть експортерам нижчі премії для перевезення ширшого спектру товарів через чорноморські торгові маршрути та принесе Україні значний економічний зиск», – прокоментував Джон Дойл, президент та генеральний директор Marsh McLennan.

Юлія Свириденко, перший віце-прем’єр-міністр України, міністр економіки, заявила: «Поширення страхування на судна, що перевозять усі невоєнні вантажі, надзвичайно важливе для України, особливо з погляду експорту металургійної продукції, оскільки повномасштабне вторгнення серйозно завдало шкоди цьому сектору».

Коментарі