Страховики життя Індії прозвітували про двозначне зростання преміального доходу

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Рада зі страхування життя Індії (Life Insurance Council) повідомила, що за підсумками першого кварталу фінансового року страховики життя наростили преміальний дохід за новими договорами страхування на 22,9%.

Згідно зі звітом, за підсумками першого кварталу, який розпочався 1 квітня 2024 року, страховики життя Індії за новими договорами страхування отримали преміальний дохід на загальну суму $10,7 млрд. «У цей період спостерігався сплеск як зборів премій, так і видачі полісів, що відображає високі показники ринку та зросла довіра споживачів до продуктів страхування життя», – йдеться у повідомленні Ради зі страхування життя Індії.

Інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо, що найбільший державний страховик життя в Індії Life Insurance Corporation (LIC) повідомив про зростання нових премій зі страхування життя на 28,11% до $6,9 млрд, що відповідає частці ринку в 64%.

Раніше повідомлялося, що преміальний дохід сектора страхування життя в Індії протягом найближчих 5 років щороку зростатиме на 11-13%. Цей приріст підтримуватиметься за рахунок укладання нових договорів страхування життя.

Коментарі