Страховики Шанхаю приймають претензії після руйнівного тайфуну Бебінка

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Фінансовий регулятор Шанхаю опублікував попередні дані про застраховані збитки внаслідок руйнівного тайфуну Бебінка, який обрушився на місто 16 вересня.

Згідно із заявою Шанхайського бюро фінансового регулювання, місцеві страхові компанії отримали 29,4 тисячі претензій приблизно на загальну суму 500 млн юанів ($70 млн).

«Загальні економічні та застраховані втрати, ймовірно, досягнуть сотень мільйонів доларів США. Загальні втрати можуть ще більше зрости найближчими днями та тижнями з урахуванням майбутніх оцінок збитків», – йдеться у заяві регулятора.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту Bloomberg Intelligence також відомо, що сукупні економічні втрати від тайфуну Бебінка можуть становити 10 млрд юанів ($1,4 млрд).

Раніше повідомлялося, що страхові компанії В’єтнаму реєструють велику кількість претензій після тайфуну Яги, що обрушився на територію прибережних районів 7 вересня цього року. Вже відомо, що попередня сума сукупних претензій досягла $112 млн, що за оцінками галузевих аналітиків є рекордним показником для страховиків В’єтнаму.

Коментарі