Страховики Канади закликають до розширення державної програми страхування від повеней

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Застраховані збитки від липневої внутрішньої повені в канадській провінції Онтаріо оцінюються аналітиками Catastrophe Indices and Quantification (CatIQ) у сумі $940 млн.

У Страховому бюро Канади (IBC) прокоментували дедалі частіші події природного катастрофічного характеру, яких страждають як місцеві жителі, а й інші галузі економіки, включаючи страхування.

«Цього літа канадські страховики одночасно надавали підтримку клієнтам, які постраждали від повені в Торонто, граду в Калгарі, лісової пожежі в Джаспері і повені в Квебеку», – прокоментувала Аманда Дін, віце-президент Страхового бюро Канади (IBC).

IBC звернулося із закликом до уряду покращити готовність до стихійних лих та відновлення по всій країні. «Якщо федеральний уряд не виділить необхідні ресурси цієї осені для підтримки Національної програми страхування від повеней, а провінції та території не візьмуть на себе зобов’язання щодо зниження ризику повеней, страховики не зможуть підтримати програму до наступних федеральних виборів», – сказав віце-президент IBC Крейг Стюарт.

Коментарі