Страховик життя Swiss Life прозвітував про зростання операційного прибутку на 7%

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Компанія зі страхування життя Swiss Life (Швейцарія) за підсумками першого півріччя наростила на 7% операційний прибуток до 883 млн швейцарських франків (917 млн. євро). Чистий прибуток страховика Swiss Life склав 632 млн швейцарських франків (656 млн євро) проти 630 млн швейцарських франків роком раніше.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу Swiss Life відомо, що преміальний дохід компанії зріс на 3% до 11,7 млрд, у тому числі сукупний обсяг премій у Швейцарії зріс на 1%, у Франції приріст склав 11%, у Німеччині – на 3 %.

Швейцарський тест платоспроможності (SST) компанії становив за перше півріччя 205%, що значно перевищує запланований діапазон 140-190%.

«Я дуже задоволений нашими результатами за перше півріччя 2024 року», – прокоментував Маттіас Елліг, генеральний директор групи Swiss Life. «Ми продовжили розширювати наш комісійний бізнес і збільшили результат за комісійними на 17% завдяки приємним результатам Swiss Life Asset Managers та Swiss Life France».

У Swiss Life, крім Швейцарії, Німеччини та Франції, є представництва у Люксембурзі, Ліхтенштейні та Сінгапурі. У компанії працюють понад 10 тисяч співробітників та 17 тисяч консультантів.

Коментарі