Страховий сектор Сінгапуру збільшуватиметься на 7,2% щорічно

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Розвиток медичного страхування та розширення страхового покриття приватної та комерційної нерухомості сприяють високому темпу зростання страхового ринку Сінгапуру.

За оцінками міжнародного рейтингового агентства GlobalData, галузь non-life страхування Сінгапуру до 2026 року досягне преміального обсягу $5,1 млрд. проти $3,5 млрд. у 2021 році. Середньорічний темп приросту становитиме 7,2%, при цьому 2022 року цей показник досягне 7,9%, а наступного року – 6,7%.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що майнове страхування у Сінгапурі є основним драйвером для всієї страхової галузі. Торік сектор майнового страхування Сінгапуру збільшився на 14,1%.

При цьому проникнення страхування залишається на низькому рівні порівняно з іншими країнами Південно-Східної Азії (0,8%). Відповідно до GlobalData, проникнення страхування у Південній Кореї 5,1%, 1,8% у Японії, 1,2% у Китаї та 1,6% у Гонконгу.

Раніше Грошово-кредитним управлінням Сінгапуру (MAS) оголошено стратегію розвитку фінансового сектора на період до 2025 року. План передбачає середньорічне зростання фінансового сектора Сінгапуру не менше 4-5% та створення щорічно 3-4 тисяч робочих місць.

Коментарі