Страховий ринок В’єтнаму планує цього року досягти 15% зростання доходів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міністерство фінансів В’єтнаму робить ставку на цифрові технології та інвестиції задля забезпечення сталого зростання страхового ринку країни.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування із заяви міністерства фінансів В’єтнаму відомо, що у 2023 році середній темп зростання загальних активів, загальних інвестицій та загальних доходів страховиків збільшиться приблизно на 15%.

Повідомляється, що «міністерство також надаватиме ліцензії кваліфікованим інвесторам для участі на ринку; продовжувати керувати ринком та контролювати його за допомогою віддаленого моніторингу та інспекції на місці».

Влада В’єтнам також націлена на створення «сприятливого правового коридору для здорового та сталого розвитку ринку та виконання двосторонніх та багатосторонніх зобов’язань щодо міжнародної інтеграції».

На страховому ринку В’єтнаму працюють 79 компаній, у тому числі 19 компаній зі страхування життя, 2 перестраховики та 26 страхових брокерів.

За даними Управління страхового нагляду В’єтнаму на січень 2020 року, рівень проникнення «лайфового» страхування в країні — один із найнижчих у світі і не перевищує 1% ВВП, а середня страхова премія становить $30 у порівнянні з середньосвітовим показником $595.

Коментарі