Страховий брокер Marsh&McLennan націлений на страхування водневої енергетики

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародний страховий брокер Marsh&McLennan оголосив про запуск спеціалізованого страхування для проектів водневої енергетики. У компанії новий напрям страхування назвали «першим у світі», який є наслідком зростання попиту на екологічні продукти з метою боротьби з кліматичними проблемами.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на заяву брокера, «зелений» водень, отриманий із відновлюваних джерел енергії, розглядається як найважливіший засіб досягнення цієї мети.

Згідно з Marsh, новий механізм, розроблений спільно з American International Group і Liberty Specialty Markets, забезпечить покриття на суму до $300 млн. Ризики, що покриваються, включають усі етапи проекту, – від будівництва до його запуску.

Нагадаємо, майже рік тому провідна страхова група Німеччини Allianz Group у рамках Європейської водневої стратегії запланувала до 2030 року встановити електролізери потужністю 40 гігават для виробництва «зеленого» водню та забезпечити спеціальне страхування проектів, пов’язаних з експлуатацією та будівництвом електролізних заводів і трубопроводів.

Коментарі