Страховий брокер Marsh McLennan уклав угоду вартістю $7,75 млрд

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародний страховий брокер Marsh McLennan оголосив про придбання компанії McGriff Insurance Services, яка є провідним постачальником послуг страхового брокерства та управління ризиками США.

Вартість угоди становитиме $7,75 млрд. Закриття угоди планується до кінця року за умови отримання дозволу регулюючих органів та інших стандартних умов закриття.

McGriff – це компанія з чудовим керівництвом, видатним талантом і історією сильного зростання. Фірма доповнює можливості та культуру Marsh McLennan Agency, і я радий майбутнім можливостям з ними як частина нашої компанії», – прокоментував Джон Дойл, президент та генеральний директор Marsh McLennan.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу Marsh McLennan відомо, що заснована в 1886 році компанія McGriff спеціалізується на наданні послуг зі страхування комерційної власності та страхування від нещасних випадків, поруки, пільг для співробітників та особистих страхових ліній для підприємств та приватних осіб по всій території. США.

Після закриття угоди команда McGriff із більш ніж 3500 співробітників, включаючи генерального директора, приєднається до Marsh McLennan Agency та продовжить роботу у своїх існуючих офісах.

Коментарі