Страховий брокер Gallagher повідомив про покупку компанії у Бразилії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Завершення року міжнародний страховий брокер Arthur J. Gallagher ознаменував придбанням бразильської компанії Interbrok Group із Сан-Паулу. Ця угода стала ще однією низкою покупок, які здійснювала страхова брокерська компанія протягом року.

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв про купівлю австралійської брокерської компанії Aviation Insurance Australia, яка має майже 30-річну історію на ринку страхування авіаційних ризиків.

Умови нової угоди в Бразилії не повідомляються, але відомо, що Interbrok Group має багаторічну історію та є роздрібним страховим брокером, що пропонує різні продукти та послуги комерційного та особистого страхування клієнтам по всій Бразилії.

«Я радий вітати команду Interbrok у нашій глобальній компанії, що росте», — прокоментував глава компанії Arthur J. Gallagher.

У Gallagher кажуть, що й надалі шукатиме «придатні придбання». Про це заявив Ронан Фоулі, генеральний директор Gallagher в Ірландії, коментуючи покупку компанії Doyle Mahon Insurances, яка спеціалізується на брокерських послугах у комерційному та агрострахування.

Коментарі