Страхова компанія з Іспанії Mapfre повідомила про зниження прибутку на 3,6%

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Провідна страхова група Іспанії Mapfre за підсумками трьох кварталів 2023 знизила показник чистого прибутку на 3,6% до 471 млн євро. Це сталося внаслідок списання 75 млн євро за її бізнесом у США. Без урахування списання результат становив 546 млн євро, що на 11,7% вище, ніж за аналогічний період минулого року.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу Mapfre відомо, що за 9 місяців з початку року преміальний дохід збільшився на 10,8% до 24,6 млрд євро. Основним джерелом прибутку для компанії є Латинська Америка.

Землетрус у Туреччині у першому кварталі став найбільш значущою подією щодо ризику природних катастроф, його вплив на чистий результат становив 105 млн євро.

«Наш бізнес продовжує демонструвати стійкість як з точки зору зростання доходів та премій, так і з точки зору результатів, заснованих на високому рівні диверсифікації та здатності адаптуватися до контексту. Mapfre долає труднощі, спричинені інфляцією завдяки постійному вдосконаленню, заснованому на нашому технічному управлінні», – прокоментував Антоніо Уертас, голова та генеральний директор Mapfre.

Коментарі