Страхова компанія Prudential Plc викупить власні акції на суму $2 млрд

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна страхова компанія Prudential Plc запустила програму зворотного викупу акцій на суму $2 млрд, яка триватиме до 2026 року. Ця заява компанії була зроблена після підбиття підсумків за перший квартал, який завершився для страховика зростанням нового бізнесу на 9%.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що приросту преміального доходу у першому кварталі сприяло збільшення попиту у гонконгських підрозділах Prudential від відвідувачів із материкового Китаю.

Згідно з інформацією Bloomberg, Prudential пожинає плоди від клієнтів із материкового Китаю, які повертаються до Гонконгу після багатьох років обмежень на пересування у період Covid.

Після публікації квартальних результатів та заяви про програму викупу власних акцій котирування на Гонконзькій фондовій біржі зросли на 4,2 п.п. У компанії заявили, що темпи та терміни зворотного викупу акцій залежатимуть від ринкових умов.

«Прогрес у досягненні наших фінансових цілей збільшить потенціал подальшого отримання грошових доходів акціонерами», – заявив генеральний директор Аніл Вадхвані.

Коментарі