Страхова група Vienna Insurance Group відзвітувала про зростаючий прибуток і підтвердила річні цілі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
За підсумками трьох кварталів прибуток до оподаткування австрійської страхової групи Vienna Insurance Group (VIG) зріс на 10% до 413,4 млн. євро.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу VIG також відомо, що преміальний дохід Групи склав 9,5 млрд євро, що на 13,6% перевищує аналогічний показник роком раніше.

У Групі висловили задоволення результатами за 9 місяців: «У розпал серйозних геополітичних та економічних проблем Vienna Insurance Group (VIG) повідомила про дуже позитивний розвиток за перші три квартали 2022 року».

За словами генерального директора VIG Елізабет Штадлер, «стратегія широкої диверсифікації дозволить нам ефективно управляти інфляційним ризиком загалом».

«З урахуванням поточної ситуації та за умови відсутності непередбачених зовнішніх факторів та волатильності до кінця року ми очікуємо обсяг премій не менше 12 млрд євро за весь 2022 рік та прибуток до оподаткування, що перевищує показник попереднього року. 511 мільйонів євро», – заявила глава VIG.

Раніше VIG подала заявку на лістинг своїх акцій на Будапештській фондовій біржі. Перший торговий день на Будапештській фондовій біржі для VIG призначено на 11 листопада.

Коментарі