Страхова група Allianz виділяє 1,5 млн євро постраждалим від повені у Центральній Європі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова група з Німеччини Allianz оголосила про виділення 1,5 млн євро допомоги у ліквідації наслідків руйнівної повені у Центральній Європі.

Згідно з прес-релізом Allianz, Група виділить до €1,5 млн організації Червоний Хрест, а також іншим рятувальним організаціям та службам технічної допомоги, які обслуговують регіон. Першим внеском найбільш постраждалі країни — Австрія, Польща та Чеська Республіка — отримають по €300 тисяч кожна.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що Allianz обслуговує 10,6 млн. клієнтів по всій Центральній Європі і отримала в цьому регіоні 6,4 млрд. євро виручки по всіх напрямках бізнесу в 2023 році.

«Мета Allianz — забезпечити майбутнє наших клієнтів та співробітників. Крім того, ми відчуваємо себе відповідальними за підтримку суспільства, особливо коли це найбільше необхідно», – прокоментувала Ніна Клінгспор, генеральний директор Allianz Central Europe.

Нагадаємо, аналітична служба міжнародного страхового та перестрахувального брокера Aon прогнозує, що сукупний обсяг застрахованих збитків від повені у Центральній Європі становитимуть понад 1,5 млрд євро.

Коментарі