Швейцарська Zurich Insurance розпочала програму зворотного викупу акцій на суму понад 1,1 млрд євро

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Швейцарська страхова група Zurich Insurance оголосила про початок програми зворотного викупу акцій на суму 1,1 млрд. швейцарських франків (1,15 млрд євро).

Початок програми Zurich Insurance був за отриманим регуляторним узгодженням. Вперше про програму зворотного викупу акцій стало відомо 22 лютого 2024 року.

«Згідно з ціною закриття акцій Zurich на швейцарській біржі SIX 11 червня 2024 року, це відповідає 2,34 млн акцій Zurich або 1,6% зареєстрованого акціонерного капіталу Zurich. Програму планується реалізувати не пізніше за період з 17 червня 2024 року по 31 грудня 2025 року», – йдеться у прес-релізі.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що у першому кварталі 2024 року сукупний дохід у секторі майнового та страхування ризику нещасного випадку (P&C) Zurich Insurance зріс на 12%. Основною складовою зростання преміальних доходів стали підрозділи в Азії та Латинській Америці. Результати у цих регіонах дозволили компенсувати невеликий спад преміального доходу у Північній Америці.

Коментарі