СГ «ТАС» здобула перемогу в номінації «Лідер зростання на ринку страхування» в рамках премії Banker Awards 2024

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
СГ «ТАС» здобула перемогу в номінації «Лідер зростання на ринку страхування» в рамках премії Banker Awards 2024

Редакція популярного фінансового видання Banker визначила переможців авторської премії Banker Awards 2024, в рамках якої відзначила фінансові установи, які можна без перебільшення назвати лідерами у розвитку індустрій – попри складні умови воєнного часу вони не просто вистояли, а продемонстрували серйозний прогрес у розвитку своїх продуктів, сервісів та послуг  і зробили значний внесок у розвиток фінансового ринку в цілому, сприяючи зміцненню довіри клієнтів до галузі.

І Страхова група «ТАС» справедливо посіла гідне місце серед переможців!

Так, в рамках премії Banker Awards 2024 СГ «ТАС» здобула перемогу в номінації «Лідер зростання на ринку страхування». Серед основних конкурентних переваг компанії експерти відзначили забезпечення нею насправді надійного страхового захисту для клієнтів відповідно саме до їхніх актуальних потреб. Зокрема йдеться про запровадження нових страхових продуктів, що включають в себе покриття воєнних ризиків, великий перелік додаткових сервісних послуг, включених до договорів страхування, зручність оформлення полісів, а також оперативність та якість врегулювання.  

Клієнтоорієнтованість компанії та високий рівень її сервісу  гідно оцінено споживачами  страхових послуг – обсяги продажів СГ «ТАС» з року в рік продовжують зростати. Так, за статистикою Національної асоціації страховиків України, за результатами січня – серпня поточного року СГ «ТАС» міцно утримує лідерство на страховому ринку України як за обсягом зібраних страхових платежів, так і за сумою виплачених за укладеними договорами страхування відшкодувань.

 

Коментарі