Сезон відкриває атлантичний буревій Беріл, який прямує до берегів Ямайки

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Перший цього сезону ураган «Беріл» переміщається у бік Ямайки, несучи з собою сильні зливи та поривчастий вітер швидкістю до 165 миль на годину. Про це повідомило агентство – Національний центр США зі спостереження за ураганами.

Державне агентство США повідомило, що ураганний вітер поширюється на відстань до 40 миль від епіцентру, а штормовий нагін може підняти рівень води на 3–5 футів вище за звичайний рівень припливу в районах уздовж узбережжя Ямайки.

«На жаль, Беріл б’є рекорди, встановлені в 1933 і 2005 роках – двох найактивніших сезонах ураганів в Атлантиці за всю історію спостережень», – сказав Філ Клоцбах, старший науковий співробітник Університету штату Колорадо.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що потенційні ризики, пов’язані з майбутнім сезоном ураганів, вплинуть на сектор перестрахування, комерційного P&C, ланцюжків поставок, а також позначаться на кредитоспроможності та економічній ситуації в постраждалих районах.

Згідно з прогнозними оцінками аналітичної служби страхової групи Munich Re, майбутній сезон ураганів очікується дуже активним.

Коментарі