Сектор майнового страхування забезпечує квартальний прибуток CNA Financial

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Фінансова корпорація зі США CNA повідомила, що за підсумками третього кварталу наростила прибуток до $258 млн проти збитку $42 млн роком раніше.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту CNA відомо, що результати в інвестиційній сфері, як і раніше, не увінчалися позитивними результатами. Компанія повідомила, що збитки від інвестицій склали $31 млн проти збитку $85 млн в аналогічному періоді минулого року.

У страхуванні майна та ризику нещасного випадку (P&C) компанія досягла суттєвого прогресу. Але сектор корпоративного страхування, життя та здоров’я все ще несе додаткові витрати через різні причини.

«Нас надихають ці результати, і ми впевнені в нашій здатності продовжувати використовувати сприятливі ринкові умови», – прокоментував генеральний директор і голова CNA Діно Е. Робусто.

CNA Financial є одним із найбільших комерційних страховиків США. Штаб-квартира компанії знаходиться в Чикаго. У 2021 році CNA зазнала кібератаки, в результаті якої компанія виплатила $40 млн за відновлення контролю над своєю мережею.

Коментарі