Розмір страхового покриття для таксі в Нью-Йорку знижено, щоб врятувати від банкрутства найбільшого страховика

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Для запобігання банкрутству найбільшого страховика таксі міська рада Нью-Йорка має намір знизити мінімальне покриття відповідальності за травми для таксі та комерційних автомобілів спільного користування із $200 тисяч до $50 тисяч.

Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з повідомлення Bloomberg.

«Міська рада Нью-Йорка цього тижня представить законопроект, який значно скоротить розмір страхового покриття, необхідного таксі та автомобілям спільних поїздок, з метою стримування можливих наслідків банкрутства найбільшої страхової компанії таксі міста/…/Ця зміна приведе страхові вимоги у відповідність до рівнів, встановленими для автомобілів спільного користування в решті штату, що допоможе знизити страхові премії у галузі, охопленій фінансовими проблемами», – повідомляє Bloomberg.

Раніше страховий регулятор штату Нью-Йорк вперше оприлюднив дані про фінансове становище компанії ATIC (American Transit Insurance Co), найбільшої на ринку страхування таксі.

У звіті Департаменту фінансових послуг (DFS) подано перелік порушень у бухгалтерському обліку, відрахування до резервів та виплат страховика. Зокрема, страховик мав недостатні резерви та не виконував норматив платоспроможності протягом тривалого періоду.

Нагадаємо, страхова компанія з Нью-Йорка American Transit Insurance Co (ATIC) повідомила про збиток у розмірі $700 млн, отриманий у другому кварталі 2024 року.

Коментарі