Рекордні збитки від повеней в Австралії з початку року перевищили $5,2 млрд

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Через шість місяців після масштабної повені в Австралії профільна асоціація повідомила про збільшення суми застрахованої шкоди до $5,28 млрд.

Згідно з новим звітом Страхової ради Австралії (ICA), збитки, які зазнали штати Квінсленд і Новий Південний Уельс, можна порівняти з найбільшими подіями природного характеру за всю історію спостережень у країні.

Австралійські страховики вже отримали понад 233 тисячі заявок на страхове відшкодування. Середня вартість однієї заявки становить $22 тис, але в розрізі домашнього майнового страхування та комерційних ліній розподіл становить $17 тис. і $71 тис. відповідно.

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв, що станом на 1 червня застраховані збитки від повеней досягли $4,3 млрд, що є четвертим за величиною результатом за всю історію спостережень в Австралії.

«Страховики розуміють емоційний вплив цих екстремальних погодних явищ, які стають дедалі частішими та серйознішими, і вживатимуть оперативних заходів, щоб спільноти отримували необхідну допомогу якнайшвидше», — прокоментував Ендрю Холл, генеральний директор ICA.

Коментарі