Продаж підрозділів Tokio Marine в Південно-Східній Азії відтерміновано

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова холдингова компанія з Японії Tokio Marine зіткнулася з серйозною перешкодою на шляху укладання угоди з продажу своїх підрозділів в Індонезії, Малайзії, Сінгапурі та Таїланді.

Згідно з інформацією Reuters, японський страховик призупинив угоду вартістю $1 млрд «через суперечку з малазійським партнером з приводу закінчення терміну дії угоди про дистрибуцію продукції».

Повідомляється, що минулого місяця Tokio Marine подала до суду на фінансову групу з Малайзії RHB через розбіжності щодо угоди про дистрибуцію між сторонами.

Інтернет ресурсу УкрСтраховані також відомо, що судові розгляди завадили потенційним покупцям зробити пропозицію щодо купівлі. «Деякі покупці окремо пропонували купити тільки частину бізнесу Tokio Marine зі страхування життя в Південно-Східній Азії, але страховик наполягав на продажі його повністю», – повідомляє Reuters.

Нагадаємо, у червні минулого року Tokio Marine Holdings повідомила, що готує угоду щодо продажу свого бізнесу зі страхування життя в Індонезії, Малайзії, Сінгапурі та Таїланді. Для цього компанія залучила Goldman Sachs та Jefferies для супроводу та оформлення угоди.

У списку претендентів на покупку частини бізнесу Tokio Marine присутні великі корейські страховики та два японські страховики життя.

Коментарі