Претензії через природні катастрофи для CNA Financial відповідають середнім показникам за п’ять років

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Фінансова корпорація із США CNA Financial повідомила, що за підсумками третього кварталу 2024 року сукупні збитки щодо ризику катастроф природного характеру становили $143 млн.

Збитки CNA через ураган Хелен склали $55 млн, що в сукупності з іншими трьома великими катастрофічними подіями становить 75% всього збитків.

З прес-релізу CNA інтернет-ресурсу УкрСтрахування також відомо, що $127 млн ​​збитків припадають на страхування комерційного майна, ще $16 млн складають збитки за договорами міжнародного страхування.

Коментуючи результати третього кварталу у розрізі претензій через природні катастрофи, в компанії зазначили, що результат відповідає середньому показнику CNA за п’ятирічний період.

Претензії CNA, пов’язані з ураганом Мілтон, будуть віднесені до результатів четвертого кварталу. Прогнозний обсяг таких збитків становитиме $$25-55 млн.

Нагадаємо, CNA Financial є одним із найбільших комерційних страховиків США. Штаб-квартира компанії знаходиться в Чикаго. У 2021 році CNA зазнала кібератаки, в результаті якої компанія виплатила $40 млн. за відновлення контролю над своєю мережею.

Коментарі