Перестраховик SCOR завершив другий квартал зі збитком 308 млн євро

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова та перестрахувальна компанія з Франції SCOR представила звіт за другий квартал, повідомивши про чисті збитки у розмірі 308 млн євро. Сукупний збиток за перше півріччя становив 112 млн євро.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту SCOR відомо, що збиток Групи обумовлений в основному негативним результатом страхових послуг у перестрахування життя та здоров’я (L&H), що частково компенсувалося дуже сильними показниками майнового страхування (P&C) та інвестицій.

Коментуючи результати Групи, генеральний директор Тьєррі Леже сказав: «Я розчарований результатами L&H за перше півріччя. У відповідь ми запустили амбітний триетапний план, результатом якого стала низка рішучих дій, спрямованих на відновлення прибутковості бізнесу L&H».

Раніше SCOR зробила заяву про перегляд обсягів резервування у секторі життя та здоров’я (L&H), після чого вартість акцій перестраховика знизилася на 25% до 19,45 євро за акцію. Цей результат став найнижчим для Scor цього року.

Незважаючи на падіння прибутковості SCOR, агентство S&P Global Ratings залишило незмінними рейтинги перестраховика. Прогноз щодо цих рейтингів стабільний.

Коментарі