Перестраховик SCOR поки що зберіг високі рейтинги та стабільний прогноз від S&P

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна рейтингова агенція S&P Global Ratings залишила незмінними рейтинги для французької SCOR після заяви перестраховика про зниження прибутковості.

Згідно зі звітом S&P, рейтинг фінансової стійкості та кредитний рейтинг емітента для SCOR та її дочірніх підрозділів підтверджено на рівні «A+». Прогноз щодо цих рейтингів стабільний.

У звіті йдеться, що, незважаючи на заяву про зниження прибутку в секторі L&H, достатність капіталу перестраховика залишається надмірною, а коефіцієнт платоспроможності перестраховика знаходиться в межах цільового діапазону.

«З огляду на нижчий, ніж очікувалося, прибуток за 2024 рік та відсутність історії доходів, які стабільно перевищують показники компаній з аналогічним рейтингом, S&P не бачить потенціалу зростання для SCOR у найближчі два роки», – йдеться у звіті S&P.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що SCOR збільшила обсяги резервування в секторі життя та здоров’я (L&H).

Нагадаємо, після заяви про падіння прибутку та необхідність додаткового резервування в секторі страхування життя та здоров’я (L&H) акції французької перестрахувальної компанії SCOR різко подешевшали.

Коментарі