Перестраховик Munich Re отримує від S&P високі рейтингові прогнози

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Після публікації звіту перестрахувальної компанії з Німеччини Munich Re за перше півріччя рейтингове агентство S&P Global Ratings підвищило прогноз до «позитивного». Раніше для страховика прогноз був на рівні «стабільний».

Згідно зі звітом S&P, Munich Re покращила диверсифікацію доходів, що принесло Групі прибутковий результат за підсумками двох кварталів 2023 року.

Як повідомляв інтернет ресурс УкрСтрахування, Munich Re у першому півріччі заробила 2,4 млрд євро, що перевищує проміжні прогнозні оцінки на весь рік.

У звіті S&P говориться: «Диверсифікація доходів Munich Re виграла від хороших технічних показників у всіх основних підрозділах/…/Munich Re має хороші можливості для подальшого використання сприятливої ринкової кон’юнктури для перестрахування P&C, про що свідчать високі темпи зростання, які перевищують показники більшості аналогів».

S&P також заявило: «Ми очікуємо, що група добре впорається з поточними проблемами, такими як висока інфляція та волатильність ринку капіталу, на основі свого консервативного балансу та сильних резервів».

Коментарі