Парламент Сінгапуру вніс законодавчі поправки, які перешкоджають угоді з Allianz

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Після негативної реакції уряду Сінгапуру на купівлю німецькою страховою групою Allianz місцевого страховика було ухвалено відповідні законодавчі поправки.

Як стало відомо інтернет ресурсу УкрСтрахування, парламент Сінгапуру проголосував за оновлений закон, який унеможливить угоду з Allianz, оголошена вартість якої становила 1,5 млрд євро.

Згідно з повідомленням Bloomberg, зміни до чинного Закону про страхування наразі передбачають наявність погодження з міністерством з питань угод, у яких беруть участь страховики, котрі є кооперативом або пов’язані з кооперативами.

«Ми вносимо поправки в терміновому порядку, оскільки запропонована угода активно розглядається акціонерами Income», – заявив міністр транспорту та заступник голови Валютного управління Сінгапуру.

Раніше влада Сінгапуру відхилила заявку страхової групи Allianz на купівлю контрольного пакету місцевої страхової компанії Income, пояснивши це інтересами громадськості. За словами прем’єр-міністра Сінгапуру, «занепокоєння викликають структура та умови цієї угоди, особливо в контексті гарантій, які Income дала уряду при акціонуванні в 2022 році».

Коментарі