Оцінка застрахованих втрат від повеней у Німеччині зросла до 1,59 млрд євро: PERILS

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна аналітична платформа PERILS оновила дані про застраховані втрати через масштабну повінь у Німеччині в червні 2024 року.

Згідно з звітом PERILS, оновлена ​​оцінка втрат страхової галузі від повеней на півдні Німеччини зросла до 1,59 млрд євро порівняно з 1,57 млрд євро, згідно з більш раннім звітом.

Більшість збитків, що відносяться до категорії застрахованих, сталася на території Баварії та Баден-Вюртембергу. Повінь стала наслідком екстремальних дощових опадів у цих регіонах Німеччини.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту PERILS відомо, що сума застрахованої шкоди ґрунтується на даних, які надали страхові компанії, що покривають збитки від повені в Німеччині за договорами майнового страхування (P&C).

Раніше Європейська федерація з управління ризиками FERMA (Federation of European Risk Management Associations) опублікувала звіт «Діалог ЄС з питань стійкості до зміни клімату», в якому пропонуються шляхи для скорочення розриву захисту клімату, для зміцнення економічної та суспільної стійкості до наслідків зміни клімату.

Коментарі